divendres, 8 de març del 2019

Click To Pray. Aplicació de la Xarxa mundial d'oració del Papa.

Click To Pray. És una app per a resar amb el Papa i connectar la teva oració amb el món.
En castellà i altres llengües.
És l'aplicació oficial de la Xarxa Mundial d'Oració del Papa (Apostolat de l'Oració). Uneix-te a milers de persones que preguen cada dia pels desafiaments de la humanitat i la missió de l'Església que el Papa proposa en les seves intencions mensuals d'oració. 
Clica aquí per a descarregar l'aplicació per Android. Aquí per iPhone.


Funciona així:
A mesura que pregues cada dia, trobaràs a Click to Pray tres oracions diàries: matí, tarda i vespre. Es pot establir el temps per a rebre notificacions de l'aplicació i recordar-te que és hora de pregar.
Hi ha una secció per a pregar amb el Papa, acompanyant-lo cada mes en els reptes de la humanitat i la missió de l'Església. En aquesta secció també es pot veure el vídeo del Papa, que motiva a resar.
També es pot resar en xarxa amb tota la comunitat. A Click to Pray, hi ha un mural de pregàries, especialment dissenyat perquè cada membre escrigui els seus propòsits i desitjos d'oracions. D'aquesta manera, tots preguem per tu i tú pregues pels altres. Mai no estem sols.
Click to Pray és una plataforma d'oració que ens porta a pregar cada dia. Totes les oracions que es fan apareixen al comptador d'oracions de l'aplicació. La teva pregària s'afegeix!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada